Σπιτικό Ζαχαρούχο Γάλα

Σπιτικό Ζαχαρούχο Γάλα

Αν το ζαχαρούχο γάλα αρέσει σε εσάς ή τα παιδιά σας, δοκιμάστε να κάνετε το δικό σας σπιτικό!
Πανεύκολο και κυρίως χωρίς συντηρητικά!
Ταιριάζει σε πολλές συνταγές ζαχαροπλαστικής, με μπισκότα, φρυγανιές, κέικ ή ό,τι άλλο σας αρέσει και ακόμη πειραματιστείτε και δώστε το άρωμα που σας αρέσει!

Σπιτικό Ζαχαρούχο Γάλα Recipe

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 16, 2013

  • ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 1000 gr. (1 Servings)
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 5 mins
  • ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 60 mins
  • ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 1 hr 5 mins

Αν το ζαχαρούχο γάλα αρέσει σε εσάς ή τα παιδιά σας, δοκιμάστε να κάνετε …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Σε μία κατσαρόλα με βαρύ πάτο βάζουμε το γάλα με την βανίλια, προσθέτουμε την ζάχαρη και βράζουμε σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας συνεχώς.
    Βράζουμε σε χαμηλή προς μέτρια θερμοκρασία για 1 ώρα περίπου μέχρι να πήξει.
  2. Κατεβάζουμε από την φωτιά και μοιράζουμε σε αποστειρωμένα βάζα.
    Διατηρείται στο ψυγείο για 2 μήνες περίπου.

1 σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.