Share

Αν το ζαχαρούχο γάλα αρέσει σε εσάς ή τα παιδιά σας, δοκιμάστε να κάνετε το δικό σας σπιτικό!
Πανεύκολο και κυρίως χωρίς συντηρητικά!
Ταιριάζει σε πολλές συνταγές ζαχαροπλαστικής, με μπισκότα, φρυγανιές, κέικ ή ό,τι άλλο σας αρέσει και ακόμη πειραματιστείτε και δώστε το άρωμα που σας αρέσει!

Σπιτικό Ζαχαρούχο Γάλα Recipe

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 16, 2013

  • Yield: 1000 gr. (1 Servings)
  • Prep: 5 mins
  • Cook: 60 mins
  • Ready In: 1 hr 5 mins

Αν το ζαχαρούχο γάλα αρέσει σε εσάς ή τα παιδιά σας, δοκιμάστε να κάνετε …

Ingredients

Instructions

  1. Σε μία κατσαρόλα με βαρύ πάτο βάζουμε το γάλα με την βανίλια, προσθέτουμε την ζάχαρη και βράζουμε σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας συνεχώς.
    Βράζουμε σε χαμηλή προς μέτρια θερμοκρασία για 1 ώρα περίπου μέχρι να πήξει.
  2. Κατεβάζουμε από την φωτιά και μοιράζουμε σε αποστειρωμένα βάζα.
    Διατηρείται στο ψυγείο για 2 μήνες περίπου.
Share

1 σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο