Share

Τρυφερό μοσχαράκι με μελωμένη σάλτσα διακριτικό άρωμα δενδρολίβανο και άφθονα λαχανικά!

Μοσχαράκι με Δενδρολίβανο, Μέλι, Μοσχοφίλερο και Λαχανικά Recipe

Μοσχαράκι με δενδρολίβανο Μέλι και Λαχανικά

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 19, 2013

  • Απόδοση: 1 (6 Μερίδες)
  • Προετοιμασία: 5 λεπτά
  • Μαγείρεμα: 1 ώρα 30 λεπτά
  • Έτοιμο σε: 1 ώρα 35 λεπτά

Τρυφερό μοσχαράκι με μελωμένη σάλτσα διακριτικό άρωμα δενδρολίβανο και …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Tο μοσχαράκι
    Πλένουμε και στεγνώνουμε το μοσχάρι. Το αλευρώνουμε καλά και το τινάζουμε. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο και μόλις κάψει ροδίζουμε το μοσχάρι από κάθε πλευρά.
  2. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και μόλις πάρει ξανθό χρώμα σβήνουμε με το κρασί.
    Αφήνουμε 1 λεπτό να εξατμιστεί το αλκοόλ.
    Προσθέτουμε το μέλι, τον ζωμό, το δενδρολίβανο, την φλούδα λεμονιού και αλατοπίπερο.
  3. Χαμηλώνουμε αρκετά την θερμοκρασία και βράζουμε.
    Λίγο δέσει η σάλτσα, αφαιρούμε την φλούδα λεμονιού προσθέτουμε το σκόρδο και τον μαϊντανό ψιλοκομμένα και συνεχίζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.
  4. Tα λαχανικά Βράζουμε τα καρότα και τον αρακά για 10′ λεπτά σε άφθονο νερό και κατόπιν προσθέτουμε το καλαμπόκι και βράζουμε άλλα 5΄ λεπτά ή ετομάζουμε τα λαχανικά στον ατμό. Τα στραγγίζουμε,τα βάζουμε σε μεταλλικό σκεύος και προσθέτουμε το βούτυρο.
    Σερβίρουμε περιχύνοντας με αρκετή σάλτσα!
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο