Αυγά, τυρί Gouda, μανιτάρια και αβοκάντο τα πιο αγαπημένα μου υλικά, τα οποία δεν λείπουν ποτέ από την κουζίνα μου, συνθέτουν την πιο «δημιουργική» ομελέτα με ασπράδια που θα σε ενθουσιάσει για να ξεκινήσεις το πρωινό σου με την καλύτερη διάθεση!

Η ομελέτα με ασπράδια είναι από τις συνταγές για ομελέτα που με συναρπάζει. Ποτέ δεν πίστευα πως αυτή η διαφορετική «εκδοχή» μπορούσε να είναι τόσο νόστιμη και συχνά την απολαμβάνουμε στο πρωινό μας, ειδικά τα Σαββατοκύριακα που συνηθίζουμε να καλούμε για πρωινό τους φίλους μας.

Η δημιουργική διάθεση εκείνα τα πρωινά λοιπόν είναι δεδομένη γιατί πάντα θέλω να ευχαριστήσω «γευστικά» τους αγαπημένους μου ανθρώπους. Σκέφτηκα λοιπόν πως αυτή η απλή ομελέτα με τ΄ασπράδια χρειαζόταν μερικές «πινελιές» για ένα τέλειο πρωινό!

Συνήθως στην ομελέτα προσθέτω λίγη βρώμη γιατί μου αρέσει το αποτέλεσμα στην υφή της. Όταν με ρωτάνε και λέω πως αυτή είναι η ομελέτα είναι φτιαγμένη μόνο από ασπράδια και βρώμη, τους φαίνεται απίστευτο!

Όμως το καλύτερο συμβαίνει όταν το μοναδικό σε γεύση και νοστιμιά NOYNOY Gouda, σε φέτες, μπαίνει στην ομελέτα, μαζί με τα μανιτάρια και το αβοκάντο. Την τυλίγω σε ρολό, κόβω σε φέτες, τη σερβίρω και γίνεται ανάρπαστη.

Ειδικά για τα πιτσιρίκια, την ετοιμάζω μόνο με το αγαπημένο τους τυρί NOYNOY Gouda και γίνεται «χαμός»!

Πάρε τη βασική συνταγή για ομελέτα με τυρί ΝΟΥΝΟΥ Gouda και δημιούργησε! Όπως σου είπα εμείς αγαπάμε πολύ τα μανιτάρια και το αβοκάντο, τα υπόλοιπα τ΄αφήνω επάνω σου!

Το «μυστικό» που θα κάνει, με το καλημέρα, ακόμη ένα πρωινό τόσο υπέροχο είναι η δική σου δημιουργική διάθεση!


Ομελέτα με Ασπράδια, Gouda & αβοκάντο


Χρόνος Προετοιμασίας: 5 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος: 20 λεπτά
Ποσότητα: 4 άτομα

Υλικά

6 ασπράδια από βιολογικά αυγά
3 κουταλιές της σούπας πίτουρο βρώμης
500 ml. NOYNOY Family πλήρες
300 γρ. NOYNOY Gouda
150 γρ. λευκά μανιτάρια
1 μεγάλο αβοκάντο
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο σχοινόπρασο
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Βρείτε τα προϊόντα των συνταγών «ΝΟΥΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ» στο AB Click2Shop

Εκτέλεση Συνταγής

1
Κόβουμε τα μανιτάρια σε λεπτές φέτες και τα σωτάρουμε με το ελαιόλαδο μέχρι να «στεγνώσουν» από τα υγρά τους.
Σ΄ένα μπωλ χτυπάμε τ΄ασπράδια με το γάλα και τη βρώμη.

2
Σε μέτρια θερμοκρασία βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι να ζεσταθεί καλά.
Προσθέτουμε το μισό μείγμα και λίγο σχοινόπρασο και σκεπάζουμε μέχρι να ψηθεί η ομελέτα.
Μόλις ξεκολλάει από τα τοιχώματα του τηγανιού και ψηθεί στην επιφάνεια της, αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά.

3
Στρώνουμε επάνω της τις 4 φέτες τυρί, τα μισά μανιτάρια, το αβοκάντο σε φέτες και τυλίγουμε σε ρολό, το οποίο αφήνουμε 2-3 λεπτά πριν κόψουμε σε φέτες.
Συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία και για τα υπόλοιπα υλικά.
Σερβίρουμε την ομελέτα κομμένη σε ρολά με λίγο ψιλοκομμένο σχοινόπρασο.

Σημειώσεις για τη συνταγή
– Προσέχουμε να μην υπάρχει ίχνος κρόκου στ΄ασπράδια
– Μπορούμε αντί για σχοινόπρασο να χρησιμοποιήσουμε φρέσκο κρεμμυδάκι
– Όταν ψήνουμε την ομελέτα έχουμε μέτρια θερμοκρασία και σκεπάζουμε το τηγάνι με καπάκι ώστε να ψηθεί σωστά και στις δύο πλευρές της

Ομελέτα με Gouda Συνταγές

Συνταγές για Ομελέτα με Ασπράδια και Βρώμη

Συνταγές με Αβοκάντο, Αυγά, Gouda NOYNOY

Συνταγές με Μανιτάρια

Ομελέτα με Gouda NOYNOY Συνταγές

Συνταγή για Ομελέτα με Ασπράδια

Συνταγές Ομελέτα με Ασπράδια

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.