Παγωτό Γιαούρτι με Μέλι

Παγωτό Γιαούρτι με Μέλι

Πεντανόστιμο σπιτικό παγωτό, από αρωματικό μέλι και θρεπτικό γιαούρτι!
Η καλύτερη πρόταση για τα παιδιά!

Παγωτό Γιαούρτι με Μέλι Recipe

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 12, 2013

  • Yield: 1000 gr.
  • Prep: 30 mins
  • Cook: 8 hrs 0 min
  • Ready In: 8 hrs 30 mins

Πεντανόστιμο σπιτικό παγωτό, από αρωματικό μέλι και θρεπτικό γιαούρτι! Η …

Ingredients

Instructions

  1. Βράζουμε το μέλι με το νερό για 6-7 λεπτά και αφήνουμε να κρυώσει. Προσθέτουμε το γάλα και το γιαούρτι, ανακατεύοντας να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  2. ¶ν έχουμε παγωτομηχανή το ολοκληρώνουμε στην παγωτομηχανή.
  3. ¶ν δεν έχουμε παγωτομηχανή ακολουθούμε την εξή διαδικασία:
    Βάζουμε το μείγμα σε μπώλ και το τοποθετούμε στην κατάψυξη.
    Σε 45 λεπτά βγάζουμε το παγωτό και το ανακατεύουμε με ένα πηρούνι.
    Ακολουθούμε αυτήν την διαδικασία 5-6 φορές ανά 45 λεπτά.
  4. Την τελευταία φορά που θα το ανακατέψουμε προσθέτουμε και τα φυστίκια.
    Όσες πιό πολλές φορές κάνουμε αυτήν την διαδικασία τόσο πιο ωραία υφή θα πετύχουμε!

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο