Παγωτό Κρέμα

1.9K

Παγωτό Κρέμα

By ΕΥΑ ΜΟΝΟΧΑΡΗ Published: 12 Ιουλίου, 2013

  • ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 1000 gr.
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 30 mins
  • ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 8 hrs 0 min
  • ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 8 hrs 30 mins

Η πιο κλασική γεύση παγωτού είναι η κρέμα, είναι τόσο απλό και με πλούσα γεύση και φυσικά ...φτιαγμένο από τα χεράκια σας!

Υλικά

Οδηγίες

  1. Ζεσταίνουμε το γάλα ελαφρά.
    Χτυπάμε τους κρόκους με την ζάχαρη και την βανίλια.
    Προσθέτουμε σταδιακά το γάλα στο μείγμα.
  2. Βάζουμε το μείγμα σε μία κατσαρόλα και σε μέτρια φωτιά, ανακατεύουμε συνεχώς για 1 λεπτό.
    Κατεβάζουμε και μεταφέρουμε σε ένα καθαρό μπωλ.
    Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος.
  3. ¶ν έχουμε παγωτομηχανή το ολοκληρώνουμε στην παγωτομηχανή.
  4. ¶ν δεν έχουμε παγωτομηχανή ακολουθούμε την εξή διαδικασία:
    Βάζουμε το μείγμα σε μπώλ και το τοποθετούμε στην κατάψυξη.
    Σε 45 λεπτά βγάζουμε το παγωτό και το ανακατεύουμε με ένα πηρούνι.
    Ακολουθούμε αυτήν την διαδικασία 5-6 φορές ανά 45 λεπτά.
    Όσες πιό πολλές φορές κάνουμε αυτήν την διαδικασία τόσο πιο ωραία υφή θα πετύχουμε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Like
Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close