Παγωτό Κρέμα

Παγωτό Κρέμα

Παγωτό Κρέμα

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 12, 2013

  • Yield: 1000 gr.
  • Prep: 30 mins
  • Cook: 8 hrs 0 min
  • Ready In: 8 hrs 30 mins

Η πιο κλασική γεύση παγωτού είναι η κρέμα, είναι τόσο απλό και με πλούσα γεύση και φυσικά ...φτιαγμένο από τα χεράκια σας!

Ingredients

Instructions

  1. Ζεσταίνουμε το γάλα ελαφρά.
    Χτυπάμε τους κρόκους με την ζάχαρη και την βανίλια.
    Προσθέτουμε σταδιακά το γάλα στο μείγμα.
  2. Βάζουμε το μείγμα σε μία κατσαρόλα και σε μέτρια φωτιά, ανακατεύουμε συνεχώς για 1 λεπτό.
    Κατεβάζουμε και μεταφέρουμε σε ένα καθαρό μπωλ.
    Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος.
  3. ¶ν έχουμε παγωτομηχανή το ολοκληρώνουμε στην παγωτομηχανή.
  4. ¶ν δεν έχουμε παγωτομηχανή ακολουθούμε την εξή διαδικασία:
    Βάζουμε το μείγμα σε μπώλ και το τοποθετούμε στην κατάψυξη.
    Σε 45 λεπτά βγάζουμε το παγωτό και το ανακατεύουμε με ένα πηρούνι.
    Ακολουθούμε αυτήν την διαδικασία 5-6 φορές ανά 45 λεπτά.
    Όσες πιό πολλές φορές κάνουμε αυτήν την διαδικασία τόσο πιο ωραία υφή θα πετύχουμε!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο