Share

Πατάτες με Κιμά και Τυρί Μπρί

By Ευα Μονοχαρη Published: Νοεμβρίου 12, 2013

  • Yield: 5-6 Servings
  • Prep: 5 mins
  • Cook: 30 mins
  • Ready In: 35 mins

Η συνταγή αυτή δεν είναι κάτι το οποίο θα εντυπωσιάσει αλλά μια απλή καθημερινή συνταγή, που όλοι έχετε σίγουρα έχετε σκεφτεί ή δοκιμάσει!
Και αν αναρωτηθήτε γιατί την θεωρώ μια συνταγή που πρέπει να παρουσιάστεί υπάρχουν δύο λόγοι:
Γιατί αξίζει να δοκιμάσετε αυτό τον συνδυασμό και γιατί ο κιμάς "κρύβει" μια άλλη γεύση λίγο διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει.

Ingredients

Instructions

  1. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Σε μια πλατιά κατσαρόλα σωτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο με το βούτυρο, προσθέτουμε τον κιμά και τον σωτάρουμε μέχρι να καβουρδιστεί καλά.
  2. Σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε τα μπαχαρικά, τον τοματοπελτέ, το αλάτι, την ζάχαρη, το πιπέρι και τον κόλιανρο ψιλοκομμένο.
  3. Προσθέτουμε ελάχιστο νερό όσο χρειαστεί για να δέσει η σάλτσα.
  4. Σερβίρουμε στο πιάτο πατάτες, από πάνω τοποθετούμε μια φέτα μπρί και περιχύνουμε με κιμά!
Share

2 Σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο