Share

Πικάντικο Τσάτνυ με Ντομάτα, Πιπεριά και Μελιτζάνα

Πικάντικο Τσάτνυ με Ντομάτα

By Ευα Μονοχαρη Published: Οκτωβρίου 25, 2013

  • Απόδοση: 1 βάζο 500 gr.
  • Προετοιμασία: 10 λεπτά
  • Μαγείρεμα: 1 ώρα 10 λεπτά
  • Έτοιμο σε: 1 ώρα 20 λεπτά

Μια τέλεια πικάντικη "μαρμελάδα" λαχανικών που συνοδεύει τέλεια τυριά και αλλαντικά!
Δοκιμάστε επίσης να συνοδεύσετε burgers ή spring rolls!

Υλικά

Οδηγίες

  1. Καθαρίζετε την μελιτζάνα απο την φλούδα, κρατώντας μόνο το εσωτερικό της.
    Κόβετε όλα τα λαχανικά σε μικρούς κύβους.
  2. Κρατάτε και όσα υγρά βγάλουν οι ντομάτες.
    Βάζετε όλα τα υλικά σε αντικολλητικό τηγάνι και ανακατεύετε καλά.
    Προσθέτε περίπου μισό φλυτζάνι νερό και βράζετε στην πιο χαμηλή θερμοκρασία περίπου για 1 ώρα και 10 λεπτά, μέχρι να σωθούν τα υγρά.
  3. Αποθηκεύουμε το τσάτνι, μόλις βράσει, σε αποστειρωμένα βάζα.
    Αφήνουμε το τσάτνι 3-4 ημέρες εκτός ψυγείου και μετά διατηρούμε στο ψυγείο.
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο