Πικάντικο Τσάτνυ με Ντομάτα, Πιπεριά και Μελιτζάνα

By Ευα Μονοχαρη Published: Οκτωβρίου 25, 2013

  • Yield: 1 βάζο 500 gr.
  • Prep: 10 mins
  • Cook: 1 hr 10 mins
  • Ready In: 1 hr 20 mins

Μια τέλεια πικάντικη "μαρμελάδα" λαχανικών που συνοδεύει τέλεια τυριά και αλλαντικά!
Δοκιμάστε επίσης να συνοδεύσετε burgers ή spring rolls!

Ingredients

Instructions

  1. Καθαρίζετε την μελιτζάνα απο την φλούδα, κρατώντας μόνο το εσωτερικό της.
    Κόβετε όλα τα λαχανικά σε μικρούς κύβους.
  2. Κρατάτε και όσα υγρά βγάλουν οι ντομάτες.
    Βάζετε όλα τα υλικά σε αντικολλητικό τηγάνι και ανακατεύετε καλά.
    Προσθέτε περίπου μισό φλυτζάνι νερό και βράζετε στην πιο χαμηλή θερμοκρασία περίπου για 1 ώρα και 10 λεπτά, μέχρι να σωθούν τα υγρά.
  3. Αποθηκεύουμε το τσάτνι, μόλις βράσει, σε αποστειρωμένα βάζα.
    Αφήνουμε το τσάτνι 3-4 ημέρες εκτός ψυγείου και μετά διατηρούμε στο ψυγείο.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο