Share

Γευστικότατο σπυρωτό ρύζι που συνοδεύει άψογα κάθε είδους κρέας! Ρύζι με Μπέικον και Κόκκινη Πιπεριά.

Ρύζι με Μπέικον και Κόκκινη Πιπεριά Recipe

Ρύζι με Μπέικον και Κόκκινη Πιπεριά

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 22, 2013

  • Απόδοση: 1 (4-5 Μερίδες)
  • Προετοιμασία: 5 λεπτά
  • Μαγείρεμα: 10 λεπτά
  • Έτοιμο σε: 15 λεπτά

Γευστικότατο σπυρωτό ρύζι που συνοδεύει άψογα κάθε είδους κρέας! Ρύζι με …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Βράζουμε το ρύζι σε άφθονο αλατισμένο νερό, το στραγγίζουμε καλά και το κρατάμε ζεστό.
    Κόβουμε το μπέικον και τις πιπεριές σε κύβους.
    Σε ένα τηγάνι σωτάρουμε με το βούτυρο ελαφρά το μπέικον και τις πιπεριές.
    Προσθέτουμε το λευκό πιπέρι.
    Προσθέτουμε το ρύζι, ανακατεύουμε για 1 λεπτό και σερβίρουμε.
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο