Share

Δεν υπάρχει τίποτα πιο υπέροχο από την αυτήν την δροσερή σαλάτα τα καλοκαιρινά απογεύματα!
Μια σαλάτα που τρώγεται σαν επιδόρπιο ή απογευματινό σνάκ, η αγαπημένη Καλοκαιρινή Σαλάτα με Πεπόνι και Φέτα!

Καλοκαιρινή Σαλάτα με Πεπόνι και Φέτα Recipe

Σαλάτα με Πεπόνι

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 30, 2012

  • Απόδοση: 1 (4 Μερίδες)
  • Προετοιμασία: 10 λεπτά
  • Μαγείρεμα: 10 λεπτά
  • Έτοιμο σε: 20 λεπτά

Υλικά

Οδηγίες

  1. Βάζουμε το πεπόνι στο ψυγείο αρκετές ώρες να παγώσει.
    Το ανοίγουμε στην μέση, το καθαρίζουμε από τα σποράκια και με ένα μαχαιράκι ή το εργαλείο που κάνουμε στρογγυλές πατάτες αφαιρούμε την σάρκα του πεπονιού, χωρίς να χαλάσουμε το περίβλημα γιατί το κρατάμε για το σερβίρισμα, και κρατάμε την σάρκα σε ένα μπώλ.
    Κόβουμε τα τυριά σε κύβους, αναλόγικα με το πεπόνι βάζουμε και το τυρί κατά βούληση και τα προσθέτουμε στο μπώλ.
    Ανακατεύουμε ελαφρά γεμίζουμε τα άδεια πεπόνια.
    Προσθέτουμε ψιλοκομμένη μέντα και σερβίρουμε την σαλάτα δροσερή!
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

1 σχόλιο

  1. […] Παρατηρήσεις.Αν περισσέψει πεπόνι μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σε smoothies  ή κάποιο χυμό.Αντί γαλοπούλα μπορούμε να βάλουμε κοτόπουλο καπνιστό.Αντί για φραγκοστάφυλα μπορούμε να βάλουμε βατόμουρα ή κάποιο άλλο φρούτο του δάσους. Κι εδώ μια παλιότερη σαλάτα πεπονιού με τυριά ιδέα από την Εύα […]

Αφήστε ένα σχόλιο