Share

Μία πολύ νόστιμη και θρεπτική σαλάτα, κατάλληλη να συνοδέψει ψητό κρέας ή κοτόπουλο, σαλάτα με Πλιγούρι, Μέντα και Μαύρο Σουσάμι!

Σαλάτα με Πλιγούρι, Μέντα και Μαύρο Σουσάμι Recipe

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 18, 2013

  • Απόδοση: 1 (5-6 Μερίδες)
  • Προετοιμασία: 10 λεπτά
  • Μαγείρεμα: 5 λεπτά
  • Έτοιμο σε: 15 λεπτά

Μία πολύ νόστιμη και θρεπτική σαλάτα, κατάλληλη να συνοδέψει ψητό κρέας ή …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Βάζουμε το πλιγούρι σε ένα μπωλ, το καλύπτουμε με νερό και αφήνουμε για 5 λεπτά.
    Ξεπλένουμε το πλιγούρι και το βράζουμε για 4-5 λεπτά σε ένα κατσαρολάκι με 1/2 φλυτζάνι νερό.
    Το στραγγίζουμε και το βάζουμε σε σαλατιέρα.
  2. Προσθέτουμε τα λαχανικά ψιλοκομμένα και ανακατεύουμε.
    Προσθέτουμε τα φύλλα μέντας,τον μαϊντανό,αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το ξύδι και το λάδι. Τέλος πασπαλίζουμεμε μαύρο σουσάμι.
Share

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο