Μια απολαυστική σαλάτα με τον ωραιότερο συνδυασμό, αυτό της γλυκύτητας  των φρούτων και με το σκοτύρι Ίου να φέρνει την πικάντικη αντίθεση, που κάνει την διαφορά!

Η Γιορτινή Σαλάτα!

By Ευα Μονοχαρη Published: Δεκεμβρίου 18, 2013

  • Yield: 4 Servings
  • Prep: 10 mins

Μια απολαυστική σαλάτα με τον ωραιότερο συνδυασμό, αυτό της γλυκύτητας  …

Ingredients

Instructions

  1. Διαλέγουμε πολύ τρυφερά και μικρά φύλλα από σπανάκι.
    Πλένουμε το σπανάκι και το τοποθετούμε στο πιάτο που θα σερβίρουμε την σαλάτα.
    Ψικολόβουμε το σύκο και το αχλάδι σε λεπτές φέτες και τα προσθέτουμε πάνω από το σπανάκι.
  2. Σε ένα μπρίκι βάζουμε το μέλι και στο ζεσταίνουμε να γίνει ρευστό.
    Ανακατεύουμε το μέλι, με το ελαιόλαδο, το ξύδι και την μουστάρδα, ανακατεύουμε καλά ώστε να πάρουμε ένα κρεμώδες ντρέσινγκ.
  3. Προσθέτουμε στην σαλάτα το σκοτύρι θρυμματισμένο, τις σταφίδες, τα καρύδια και περιχύνουμε με το ντρέσινγκ.



2 Σχόλια

  1. Καλημερα χρονια πολλα αντι για σκοτυρι ιου τι τυρι μπορω να βαλω στη σαλατα?

Αφήστε ένα σχόλιο