Share

Οι αγαπημένοι ρεβυθοκεφτέδες Καστελόριζου σε μια παραδοσιακή συνταγή από το μικρό, γραφικό Καστελόριζο!
Το σουσάμι κάνει την διαφορά!

Ρεβυθοκεφτέδες Καστελόριζου Recipe

Ρεβυθοκεφτέδες Καστελόριζου

By Ευα Μονοχαρη Published: Οκτωβρίου 30, 2012

  • Απόδοση: 1 (20-25 Μερίδες)
  • Προετοιμασία: 8 ώρες 20 λεπτά
  • Μαγείρεμα: 30 λεπτά
  • Έτοιμο σε: 8 ώρες 50 λεπτά

Οι αγαπημένοι ρεβυθοκεφτέδες Καστελόριζου σε μια παραδοσιακή συνταγή …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Μουλιάζουμε τα ρεβύθια για 8 ώρες, σε ζεστό νερό, μέσα στο οποίο θα έχουμε διαλύσειτην σόδα.
    Ξεπλένουμε καλά τα ρεβύθια και τα χοντροκόβουμε στο multi .
    Συνταγές για ρεβυθοκεφτέδες
  2. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και τα μυρωδικά.
    Σε ένα μπωλ βάζουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε μέχρι να πάρουμε ένα σφιχτό μείγμα, που θα πλάθετε σε κεφτεδάκια.
    Ρεβυθοκεφτέδες Συνταγές
  3. Πλάθουμε σχετικά μέτριους, στρογγυλούς κεφτέδες και τους "περνάμε" μέσα από το σουσάμι.
    Βάζουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι, κατσαρολάκι ή φριτέζα να κάψει.
    Συνταγή για ρεβυθοκεφτέδες
  4. Τηγανίζουμε τους ρεβυθοκεφτέδες μέχρι να αποκτήσουν ωραίο καστανό χρώμα.
    Σερβίρονται ζεστοί ή κρύοι και μπορείτε να τους συνοδεύσετε με γιαούρτι!
    Ρεβυθοκεφτέδες Συνταγή
    Share

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

    6 Σχόλια

    1. ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΥΛΙΚΑ.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ EYA ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ,ΦΙΛΙΑ

    Αφήστε ένα σχόλιο