Σούπα με Τραχανά και Λουκάνικο

Σούπα με Τραχανά και Λουκάνικο

Σούπα με Τραχανά και Λουκάνικο

By Ευα Μονοχαρη Published: Οκτωβρίου 25, 2013

  • ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 4-5 Servings
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 5 mins
  • ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 20-25 mins
  • ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 25 mins

Μια διαφορετική πρόταση για τον τραχανά!
Ο συνδιασμός με το λουκάνικο του δίνει ξεχωριστή γεύση και το γιαούρτι κάνει τον όλο συνδιασμό απλά τέλειο!

Υλικά

Οδηγίες

  1. Σε ένα τηγάνι σωτάρουμε το λουκάνικο, το οποίο κόβουμε σε ροδέλες, μέχρι να πάρει ελαφρύ χρώμα.
  2. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Σε μία κατσαρόλα σωτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο με το ελαιόλαδο για 2 λεπτά.
    Προσθέτουμε το λουκάνικο.
  3. Ρίχνουμε στην κατσαρόλα το ζωμό, ζεστό.
    Χαμηλώνουμε την φωτιά και βράζουμε για 15 λεπτά.
    Προσθέτουμε την ντομάτα, κομμένη σε κύβους, το μαϊντανό ψιλοκομμένο, το αλάτι, το μπούκοβο και το πιπέρι.
  4. Δυναμώνουμε την φωτιά και προσθέτουμε τον τραχανά. Βράζουμε για 5-10 λεπτά, ανάλογα πως θέλουμε τον τραχανά!
    Σερβίρουμε με μία κουταλιά γιαούρτι και πάπρικα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.