Σούπα Μοσχάρι Βραστό

Σούπα Μοσχάρι Βραστό

Ζεστή,θρεπτική και πεντανόστιμη!
Η σούπα μοσχάρι βραστό είναι ένα από τα must του χειμώνα!

Σούπα Μοσχάρι Βραστό Recipe

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 20, 2013

  • ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 1 (6 Servings)
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 10 mins
  • ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 1 hr 40 mins
  • ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 1 hr 50 mins

Ζεστή,θρεπτική και πεντανόστιμη! Η σούπα μοσχάρι βραστό είναι ένα από τα …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Πλένουμε το μοσχάρι,το κόβουμε σε μέτρια κομμάτια.
    Το βάζουμε σε μία κατσαρόλα και ρίχνουμε νερό περίπου1½ λίτρα.
    Βράζουμε σε δυνατή φωτιά το μοσχάρι και ξαφρίζουμε.
  2. Μόλις βράσει το κρέας, προσθέτουμε τον ζωμό βοδινού, την δάφνη, το δενδρολίβανο,την φλούδα του λεμονιού, το θυμάρι, τα κρεμμύδάκια και τις πατάτες.
    Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σιγοβράζουμε.
  3. Περίπου 15 λεπτά πριν κατεβάσουμε από την φωτιά προσθέτουμε τα καρότα και το πράσο.
    Αφαιρούμε το φύλλο δάφνης,το δενδρολίβανο και την φλούδα του λεμονιού.
    Σερβίρεται ζεστή με αρκετό λεμόνι!

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.