Σούπα Μοσχάρι Βραστό

Σούπα Μοσχάρι Βραστό

Share

Σούπα Μοσχάρι (Βραστό)

Σούπα Μοσχάρι Βραστό

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 20, 2013

  • Yield: 1 (6 Servings)
  • Prep: 10 mins
  • Cook: 1 hr 40 mins
  • Ready In: 1 hr 50 mins

Ζεστή,θρεπτική και πεντανόστιμη!
Η σούπα με μοσχάρι και λαχανικά είναι ένα από τα must του χειμώνα!

Ingredients

Instructions

  1. Πλένουμε το μοσχάρι,το κόβουμε σε μέτρια κομμάτια.
    Το βάζουμε σε μία κατσαρόλα και ρίχνουμε νερό περίπου1½ λίτρα.
    Βράζουμε σε δυνατή φωτιά το μοσχάρι και ξαφρίζουμε.
  2. Μόλις βράσει το κρέας, προσθέτουμε τον ζωμό βοδινού, την δάφνη, το δενδρολίβανο,την φλούδα του λεμονιού, το θυμάρι, τα κρεμμύδάκια και τις πατάτες.
    Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σιγοβράζουμε.
  3. Περίπου 15 λεπτά πριν κατεβάσουμε από την φωτιά προσθέτουμε τα καρότα και το πράσο.
    Αφαιρούμε το φύλλο δάφνης,το δενδρολίβανο και την φλούδα του λεμονιού.
    Σερβίρεται ζεστή με αρκετό λεμόνι!
Share

Σχόλια από Facebook

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο