Share

Η αυθεντική καρμπονάρα δεν περιέχει ίχνος κρέμας γάλακτος, Σπαγγέτι Καρμπονάρα.

Σπαγγέτι Καρμπονάρα Recipe

Σπαγγέτι Καρμπονάρα

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 21, 2013

  • Απόδοση: 1 (4 Μερίδες)
  • Προετοιμασία: 10 λεπτά
  • Μαγείρεμα: 10 λεπτά
  • Έτοιμο σε: 20 λεπτά

Η αυθεντική καρμπονάρα δεν περιέχει ίχνος κρέμας γάλακτος, Σπαγγέτι …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Βράζουμε al dente τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό, ξεκινάμε να τα βράζουμε ταυτόχρονα με την εκτέλεση της σάλτσας.
  2. Σε ένα μπώλ χτυπάμε τους κρόκους, το αυγό και το πεκορίνο και προσθέτουμε το κρασί.
  3. Κόβουμε το μπέικον σε μικρά κομμάτια.
    Σε ένα τηγάνι αντικολλητικό σωτάρουμε το μπέικον να ξεροψηθεί μαζί με την σκελίδα σκόρδου, η οποία πρέπει απλά να είναι σπασμένη.
  4. Ρίχνουμε τα μακαρόνια στο καυτό τηγάνι με το μπέικον, απευθείας μέσα από την κατσαρόλα.
  5. Προσθέτουμε το μείγμα των αυγών και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.

  6. Προσθέτουμε αρκετό φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
    Σερβίρουμε αμέσως με παρμεζάνα.
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο