Δοκίμασε αυτή την μακαρονάδα μεμε Κυδώνια και Ταραμά είτε νηστεύετε είτε όχι δεν έχει σημασία γιατί αυτή η πεντανόστιμη, λιτή μακαρονάδα, ειδικά αν τρώτε τα θαλασσινά όστρακοειδή είναι υπέροχη επιλογή!

Απολαυστική Λεμονάτη Μακαρονάδα με Κυδώνια και Ταραμά

By Ευα Μονοχαρη Published: Μαρτίου 7, 2014

  • Yield: 5 Servings
  • Cook: 15-20 mins

Δοκίμασε αυτή την μακαρονάδα μεμε Κυδώνια και Ταραμά είτε νηστεύετε είτε …

Ingredients

Instructions

  1. Βράζουμε τα σπαγγέτι κρατώντας τα αλ ντεντε και ζεστά μέχρι να τα χρησιμοποιήσουμε.
    Σε ένα πλατύ σκεύος βάζουμε λίγο νερό να αχνίσουμε τα κυδώνια, όταν το νερό αρχίζει να βράζει τα κυδώνια θα ανοίγουν, όποια δεν ανοίξουν στα επόμενα 4-5 λεπτά τα πετάμε.
  2. Σε ένα μεγάλο τηγάνι σωτάρουμε με λίγο ελαιόλαδο το κρεμμύδι και τα σκόρδα ψιλοκομμένα, προσθέτουμε τον ταραμά, το κρασί και τα κυδώνια.
    Αφήνουμε να πάρουν μια καλή βράση.
  3. Προσθέτουμε τα σπαγγέτι, το πιπέρι, το ξύσμα λεμονιού, τον μαϊντανό ψιλοκομμένο και ανακατεύουμε πολύ καλά.
  4. Σερβίρουμε περιχύνοντας με ελαιόλαδο και αν θέλουμε με χυμό λεμονιού!

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο