Share

Δοκίμασε αυτή την μακαρονάδα μεμε Κυδώνια και Ταραμά είτε νηστεύετε είτε όχι δεν έχει σημασία γιατί αυτή η πεντανόστιμη, λιτή μακαρονάδα, ειδικά αν τρώτε τα θαλασσινά όστρακοειδή είναι υπέροχη επιλογή!

Απολαυστική Λεμονάτη Μακαρονάδα με Κυδώνια και Ταραμά

Μακαρονάδα Θαλασσινών

By Ευα Μονοχαρη Published: Μαρτίου 7, 2014

  • Απόδοση: 5 Μερίδες
  • Μαγείρεμα: 15-20 λεπτά

Δοκίμασε αυτή την μακαρονάδα μεμε Κυδώνια και Ταραμά είτε νηστεύετε είτε …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Βράζουμε τα σπαγγέτι κρατώντας τα αλ ντεντε και ζεστά μέχρι να τα χρησιμοποιήσουμε.
    Σε ένα πλατύ σκεύος βάζουμε λίγο νερό να αχνίσουμε τα κυδώνια, όταν το νερό αρχίζει να βράζει τα κυδώνια θα ανοίγουν, όποια δεν ανοίξουν στα επόμενα 4-5 λεπτά τα πετάμε.
    Συνταγές με Κυδώνια
  2. Σε ένα μεγάλο τηγάνι σωτάρουμε με λίγο ελαιόλαδο το κρεμμύδι και τα σκόρδα ψιλοκομμένα, προσθέτουμε τον ταραμά, το κρασί και τα κυδώνια.
    Αφήνουμε να πάρουν μια καλή βράση.
    Νηστίσιμες Συνταγές με Θαλασσινά
  3. Προσθέτουμε τα σπαγγέτι, το πιπέρι, το ξύσμα λεμονιού, τον μαϊντανό ψιλοκομμένο και ανακατεύουμε πολύ καλά.
    Σαρακοστιανές Συνταγές Θαλασσινά
  4. Σερβίρουμε περιχύνοντας με ελαιόλαδο και αν θέλουμε με χυμό λεμονιού!
    Συνταγές με Θαλασσινά Κυδώνια και Μακαρόνια
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο