Ταλιατέλες με Σύγκλινο Μάνης, Μανιτάρια και Τζίντζερ

Ταλιατέλες με Σύγκλινο Μάνης, Μανιτάρια και Τζίντζερ

Ταλιατέλες με Σύγκλινο Μάνης, Μανιτάρια και Τζίντζερ

By Ευα Μονοχαρη Published: Οκτωβρίου 25, 2013

  • Yield: 4 Servings
  • Prep: 5 mins
  • Cook: 25 mins
  • Ready In: 30 mins

Μια πανεύκολη και γρήγορη συνταγή για ταλιατέλες!
Το υπέροχο συγκλινο Μάνης ταιριάζει εκπληκτικά με τα αρώματα του τζίντερ και του πορτοκαλιού, τα οποία προσδίσουν έξτρα γεύση στα ζυμαρικά!

Ingredients

Instructions

  1. Βράζουμε τις ταλιατέλες σε άφθονο αλατισμένο νερό και κρατάμε ½ φλυτζάνι από το νερό που βράσαμε τις ταλιατέλες.
  2. Κόβουμε σε μικρά κομμάτια το σύγκλινο και τα μανιτάρια.
    Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και σωτάρουμε την σκελίδα του σκόρδου, πατώντας την ελαφρά ώστε να αρωματίσει το ελαιόλαδο και κατόπιν την αφαιρούμε.
  3. Προσθέτουμε το σύγκλινο και τα μανιτάρια, σώτάρουμε για 2 λεπτά.
    Προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σβήνουμε με τον χυμό του πορτοκαλιού.
    Προσθέτουμε το νερό από τα ζυμαρικά, το τζίντζερ, αλάτι και βράζουμε για 1 λεπτό.
  4. Προσθέτουμε τις ταλιατέλες και ανακατεύουμε καλά.
    Τέλος προσθέτουμε ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε!

    ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

    Αφήστε ένα σχόλιο