ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ Διάφορες Συνταγές Τας Κεμπάπ με Μοσχάρι

Τας Κεμπάπ με Μοσχάρι

Share

Τας Κεμπάπ με Μοσχάρι

Τας Κεμπάπ με Μοσχάρι

By Εύα Μονοχάρη Published: Μαρτίου 5, 2013

  • ΜΕΡΙΔΕΣ: 1 (5 Servings)
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 10 mins
  • ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ: 60 mins
  • ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 1 hr 10 mins

Το αγαπημένο πολίτικο φαγητό, εκτός από αρνί φτιάχνεται και με μοσχάρι.
Η επιτυχία του έγκειται στο καλό τηγάνισμα του κρέατος και στην τέλεια δεμένη σάλτσα του!

ΥΛΙΚΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ

  1. Πλένουμε και στεγνώνουμε το κρέας. Κόβουμε το μοσχάρι σε μικρά κομμάτια.
    Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και τα σκόρδα.
    Βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει και τηγανίζουμε τα κομμάτια του κρέατος, από όλες τις πλευρές.
    Συνταγές για Τας Κεμπαπ
  2. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τα σκόρδα, ανακατεύουμε και σωτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει.
    Προσθέτουμε το βούτυρο κομμένο σε μικρά κομμάτια.
    Συνταγές για Τας Κεμπαπ
  3. Προσθέτουμε το κρασί.
    Χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε 2-3 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ.
    Προσθέτουμε τα ντοματάκια, την πάστα τομάτας, την ζάχαρη, το κύμινο, αλάτι και πιπέρι.
    Προσθέτουμε ζεστό νερό ή ζωμό βοδινού, περίπου 1½ φλυτζάνι.
    Συνταγή για Τας Κεμπαπ
  4. Σιγοβράζουμε για 1 ώρα περίπου μέχρι να δέσει η σάλτσα και να γίνει πηχτή.
    Σερβίρουμε το τας κεμπάπ με πουρέ ή ρύζι!
    Τας Κεμπάπ Μοσχάρι Συνταγές
Share

Σχόλια από Facebook

1 σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο