Τηγανητό Λουκάνικο με Σταφύλι

Τηγανητό Λουκάνικο με Σταφύλι

Τηγανητό Λουκάνικο με Σταφύλι

By Ευα Μονοχαρη Published: Σεπτεμβρίου 24, 2013

  • ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 4-5 Servings
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 10 mins
  • ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 20 mins
  • ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 30 mins

Το εποχιακό σταφύλι συνδυάζεται με το λουκάνικο σε έναν αλλιώτικο συνδυασμό Φθινοπωρινών γεύσεων!

Υλικά

Οδηγίες

  1. Τεμαχίζουμε το λουκάνικο σε μέτρια κομμάτια. Τηγανίζουμε τα λουκάνικα σε ελαιόλαδο όπου προσθέτουμε και μερικούς κόκκους πιπέρι, ολόκληρους.
  2. Μόλις το λουκάνικο είναι έτοιμο, σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε 1-2 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ.
    Προσθέτουμε το πετιμέζι, το εστραγκόν, αλάτι και φρεσκοτριμένο πιπέρι.
  3. Προσθέτουμε τα σταφύλια και τις σταφίδες, σιγοβράζουμε για 15 περίπου λεπτά.
    Σερβίρουμε αμέσως, αφού κόψουμε το λουκάνικο σε μικρότερες φέτες.


ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.