Share

Τηγανητό Λουκάνικο με Σταφύλι

By Ευα Μονοχαρη Published: Σεπτεμβρίου 24, 2013

  • Απόδοση: 4-5 Μερίδες
  • Προετοιμασία: 10 λεπτά
  • Μαγείρεμα: 20 λεπτά
  • Έτοιμο σε: 30 λεπτά

Το εποχιακό σταφύλι συνδυάζεται με το λουκάνικο σε έναν αλλιώτικο συνδυασμό Φθινοπωρινών γεύσεων!

Υλικά

Οδηγίες

  1. Τεμαχίζουμε το λουκάνικο σε μέτρια κομμάτια. Τηγανίζουμε τα λουκάνικα σε ελαιόλαδο όπου προσθέτουμε και μερικούς κόκκους πιπέρι, ολόκληρους.
  2. Μόλις το λουκάνικο είναι έτοιμο, σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε 1-2 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ.
    Προσθέτουμε το πετιμέζι, το εστραγκόν, αλάτι και φρεσκοτριμένο πιπέρι.
  3. Προσθέτουμε τα σταφύλια και τις σταφίδες, σιγοβράζουμε για 15 περίπου λεπτά.
    Σερβίρουμε αμέσως, αφού κόψουμε το λουκάνικο σε μικρότερες φέτες.


Share

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο