Share

Νηστίσιμο γλυκάκι γεμάτο γεύσεις στο άψε σβήσε! Trifle με Χαλβά Ταχινιού, Σοκολάτα και Καρύδα!

Trifle με Χαλβά Ταχινιού, Σοκολάτα και Καρύδα Recipe

Trifle με Χαλβά Ταχινιού, Σοκολάτα και Καρύδα

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 21, 2013

  • Απόδοση: 1 (4 Μερίδες)
  • Προετοιμασία: 5 λεπτά
  • Μαγείρεμα: 5 λεπτά
  • Έτοιμο σε: 10 λεπτά

Νηστίσιμο γλυκάκι γεμάτο γεύσεις στο άψε σβήσε! Trifle με Χαλβά Ταχινιού, …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Σε ένα μπωλ σπάμε τα μπισκότα σε μεγάλα κομμάτια και προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς.
    Μοιράζουμε τα μπισκότα σε 2 μπωλ που θέλουμε να σερβίρουμε το γλυκό μας.
    Σε ένα μπρίκι ζεσταίνουμε το μέλι και το λικέρ και ραντίζουμε τα μπισκότα.
  2. Σε φούρνο μικροκυμάτων για 2 λεπτά βάζουμε το κομμάτι του χαλβά να ρευστοποιηθεί.
    Μοιράζουμε και τον χαλβά σε ίση ποσότητα στα μπωλ.
  3. Πασπαλίζουμε με την κουβερτούρα , το ινδοκάρυδο και σερβίρουμε όσο είναι ζεστό!
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο