Trifle με Χαλβά Ταχινιού, Σοκολάτα και Καρύδα

Trifle με Χαλβά Ταχινιού, Σοκολάτα και Καρύδα

Νηστίσιμο γλυκάκι γεμάτο γεύσεις στο άψε σβήσε! Trifle με Χαλβά Ταχινιού, Σοκολάτα και Καρύδα!

Trifle με Χαλβά Ταχινιού, Σοκολάτα και Καρύδα Recipe

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 21, 2013

  • Yield: 1 (4 Servings)
  • Prep: 5 mins
  • Cook: 5 mins
  • Ready In: 10 mins

Νηστίσιμο γλυκάκι γεμάτο γεύσεις στο άψε σβήσε! Trifle με Χαλβά Ταχινιού, …

Ingredients

Instructions

  1. Σε ένα μπωλ σπάμε τα μπισκότα σε μεγάλα κομμάτια και προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς.
    Μοιράζουμε τα μπισκότα σε 2 μπωλ που θέλουμε να σερβίρουμε το γλυκό μας.
    Σε ένα μπρίκι ζεσταίνουμε το μέλι και το λικέρ και ραντίζουμε τα μπισκότα.
  2. Σε φούρνο μικροκυμάτων για 2 λεπτά βάζουμε το κομμάτι του χαλβά να ρευστοποιηθεί.
    Μοιράζουμε και τον χαλβά σε ίση ποσότητα στα μπωλ.
  3. Πασπαλίζουμε με την κουβερτούρα , το ινδοκάρυδο και σερβίρουμε όσο είναι ζεστό!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πορτοκαλόπιτα Συνταγή

0 3026

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο