Νηστίσιμο γλυκάκι γεμάτο γεύσεις στο άψε σβήσε! Trifle με Χαλβά Ταχινιού, Σοκολάτα και Καρύδα!

Trifle με Χαλβά Ταχινιού, Σοκολάτα και Καρύδα Recipe

By Ευα Μονοχαρη Published: Ιουλίου 21, 2013

  • Yield: 1 (4 Servings)
  • Prep: 5 mins
  • Cook: 5 mins
  • Ready In: 10 mins

Νηστίσιμο γλυκάκι γεμάτο γεύσεις στο άψε σβήσε! Trifle με Χαλβά Ταχινιού, …

Ingredients

Instructions

  1. Σε ένα μπωλ σπάμε τα μπισκότα σε μεγάλα κομμάτια και προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς.
    Μοιράζουμε τα μπισκότα σε 2 μπωλ που θέλουμε να σερβίρουμε το γλυκό μας.
    Σε ένα μπρίκι ζεσταίνουμε το μέλι και το λικέρ και ραντίζουμε τα μπισκότα.
  2. Σε φούρνο μικροκυμάτων για 2 λεπτά βάζουμε το κομμάτι του χαλβά να ρευστοποιηθεί.
    Μοιράζουμε και τον χαλβά σε ίση ποσότητα στα μπωλ.
  3. Πασπαλίζουμε με την κουβερτούρα , το ινδοκάρυδο και σερβίρουμε όσο είναι ζεστό!

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο