Share

Πεντανόστιμες country πατάτες φούρνου, σαν τηγανιτές!
Αν σας αρέσουν οι τηγανιτές πατάτες αλλά θέλετε να αποφύγετε τις περιττές θερμίδες χωρίς να χάσετε από την γεύση τους… δοκιμάστε αυτή την εύκολη συνταγή για πατάτες!

Χωριάτικες Πατάτες Φούρνου (Country Potatoes) Recipe

Πατάτες Φούρνου σαν Τηγανιτές

By Ευα Μονοχαρη Published: Οκτωβρίου 4, 2012

  • Απόδοση: 4-5 Μερίδες
  • Προετοιμασία: 15 λεπτά
  • Μαγείρεμα: 30 λεπτά
  • Έτοιμο σε: 45 λεπτά

Πεντανόστιμες country πατάτες φούρνου, σαν τηγανιτές! Αν σας αρέσουν οι …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C Κελσίου.
    Βάζουμε τις πατάτες σε χλιαρό νερό, που θα τις σκεπάζει για 10 λεπτά.
    Πλένουμε καλά τις πατάτες, τις σκουπίζουμε και τις κόβουμε στα τέσσερα.
  2. Απλώνουμε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί, ρίχνουμε τις πατάτες και τις αλατίζουμε.
    Προσθέτουμε όλα τα μυρωδικά και τα μπαχαρικά και ανακατεύουμε καλά, ώστε να καλυφθούν όλες οι πατάτες.
  3. Αναμειγνύουμε την μουστάρδα και το ελαιόλαδο ανακατεύοντας καλά να γίνει ένα πηχτό μείγμα και περιχύνουμε τις πατάτες.
  4. Ψήνουμε τις πατάτες στους 200°C Κελσίου, για 30 λεπτά και όσο επιπλέον θέλουμε, ανάλογα με το πόσο τραγανό αποτέλεσμα επιθυμούμε! Σερβίρονται ζεστές!
Share

Σχόλια από Facebook

3 Σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο