Yorkshire Puddings

Yorkshire Puddings

Share

Yorkshire Puddings

Yorkshire Puddings

By Ευα Μονοχαρη Published: Οκτωβρίου 25, 2013

  • Απόδοση: 12-14 Μερίδες
  • Προετοιμασία: 5 λεπτά
  • Μαγείρεμα: 20 λεπτά
  • Έτοιμο σε: 25 λεπτά

Παραδοσιακές Βρετανικές Πουτίγκες, πολύ εύκολες και με απλά υλικά, δοκιμάστε τις είναι υπέροχες!

Υλικά

Οδηγίες

  1. Σε ένα μπώλ κοσκινίζουμε το αλεύρι, προσθέτουμε τα αυγά, την ζάχαρη και το αλάτι.
    Ανακατεύουμε πολύ καλά με σύρμα μέχρι να γίνει ένα κρεμώδες μείγμα.
    Προσθέτουμε σταδιακά το γάλα, ανακατεύοντας το μείγμα.
  2. Βουτυρώνουμε καλά ένα ταψάκι για cupcakes ή ατομικές φόρμες.
    Βάζουμε το ταψάκι για 5 λεπτά στους 200° C να ζεσταθεί.
    Το βγάζουμε από τον φούρνο και ρίχνουμε αμέσως με βαθιά κουτάλα το μείγμα, γεμίζοντας τα φορμάκια μέχρι την μέση.
  3. Ψήνουμε στους 180° C για 20 λεπτά.v Συνδιάζονται με την γαλοπούλα και με την gravy sauce!
Η ιστορία του φαγητού και μια προσωπική ιστορία, γιατί όλοι έχουμε στην μνήμη μας χαραγμένη την γεύση, την μυρωδιά, την ζεστασιά του φαγητού, μας συνοδεύει και είναι η γαστριμαργική μας ταυτότητα. Το φαγητό πια είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends των τελευταίων ετών κι ενώ πάντα υπήρχε στην καθημερινότητα μας, πλέον όλοι το μοιραζόμαστε, το αξιολογούμε, το εκθειάζουμε μέσω των social media, το επικοινωνούμε κάθε στιγμή, το φαγητό στις μέρες μας δεν είναι μόνο καθημερινή ανάγκη αλλά περιέχει τις λέξεις όπως η επιβίωση, η προσφορά, η χαρά, η απόλαυση, το φαγητό είναι κομμάτι της ζωής μας! Αυτό μου έμαθε και μου μαθαίνει το Food blogging και η καθημερινή ενασχόληση με αυτό. Eίμαι η Εύα Μονοχάρη σπούδασα παιδαγωγός, πλέον είμαι Food blogger στο Funky Cook και Food lover για πάντα!

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο