Ζυμαρικά με Μανιτάρια, Πορτοκάλι και Τζίντζερ

Ζυμαρικά με Μανιτάρια, Πορτοκάλι και Τζίντζερ

Share

Ζυμαρικά με Μανιτάρια, Πορτοκάλι και Τζίντζερ

Ζυμαρικά με Μανιτάρια, Πορτοκάλι και Τζίντζερ

By Ευα Μονοχαρη Published: Νοεμβρίου 14, 2012

  • Yield: 1 (4 Servings)
  • Prep: 5 mins
  • Cook: 15 mins
  • Ready In: 20 mins

Μια εκπληκτική, πανεύκολη συνταγή για ζυμαρικά, το πορτοκάλι και το τζίντζερ προσφέρουν τα αρώματα αλλά και την γεύση τους, που συνδυάζονται άψογα με τα υπόλοιπα υλικά!

Ingredients

Instructions

  1. Καθαρίζουμε τα μανιτάρια με ένα βρεγμένο πανί και τα κόβουμε σε μέτρια κομμάτια.
    Σε βαθύ και πλατύ σκεύος σωτάρουμε τα μανιτάρια με το βούτυρο για 3-4 λεπτά.
    Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια και το ζαμπόν σε μικρούς κύβους.
    Συνταγές για Ζυμαρικά
  2. Προσθέτουμε τα δύο αυτά υλικά στα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σωτάρισμα άλλα 3 λεπτά.
    Χαμηλώνουμε την φωτιά και προσθέτουμε τον χυμό του πορτοκαλιού και το τζίντζερ τριμμένο.
    Προσθέτουμε τα ζυμαρικά που επιλέξαμε, τον καυτό ζωμό και αλατοπίπερο και ανακατεύουμε.
    Συνταγές με Τζίντζερ
  3. Βράζουμε, περίπου 8 λεπτά, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά μέχρι να μαλακώσουν τα ζυμαρικά, ανακατεύοντας τακτικά.
    Λίγο πριν αποσύρουμε από την φωτιά, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, τον μαϊντανό ψιλοκομμένο και την παρμεζάνα τριμμένη.
    Συνταγή με Τζιντζερ
  4. Σερβίρουμε αμέσως με υπέροχα δεμένη, ελαφριά σάλτσα τους, με επιπλέον παρμεζάνα και αν θέλουμε με λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό!
    Ζυμαρικά με Μανιτάρια, Πορτοκάλι και Τζίντζερ Συνταγές
Share

Σχόλια από Facebook

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο